Vi har sikkert prøvet det allesammen… det er vel egentlig bare en del af livet – folk går fra hinanden!

Du kan ikke slå ham ud af hovedet, selvom der er blevet sagt “farvel”, både i ord og gerning. Du vil ikke give slip på alle de vidunderlige ting ved din tidligere partner, selvom du godt ved, det er slut. Hvorfor den indre kamp? For det er sikkert sket ret for nyligt, og uanset om det var dig, der gjorde det forbi eller ej, er der stadig oprigtige, gode minder og følelser tilbage.

Eller måske var det ikke engang et forhold, men du gik ud med alletiders pige, som du bare ikke kan holde op med at tænke på. Måske lever hun mest i din fantasi, eller måske følte du bare, at det “klikkede”, selvom hun ikke gjorde det. Uanset hvad, kører den måde hun ser ud, den måde hun føles, hendes ord, berøring, duft, eller hendes udstråling konstant gennem hovedet på dig, som om hun var den ENESTE ene for dig.

Eller endnu bedre, måske er du i et fantastisk forhold, og tankerne om ham/hende synes altid at komme i forgrunden. Uanset, om det, du oplever, er romantisk forelskelse, begær eller en dyb tilknytning, er dine tanker fikseret på personen og på alle de gode grunde til, at du vil beholde og fremelske forholdet.

Det store spørgsmålDet STORE spørgsmål: Hvorfor dvæler du ved tanker om, at du vil have ham? Hvorfor bliver tankerne om hende ved med at dukke op i hovedet på dig, når du mindst venter det? Tankerne om, at du “stadig vil have ham/hende” er der for at minde dig om det i havde sammen, de minder, i skabte sammen, til at hjælpe dig med klare de følelsesmæssige udfordringer, du skal arbejde dig igennem, og ofte til at fylde en plads (i hjertet) til det du ønsker, elsker og skatter.

Mens der kan være masser af personlige grunde, der er enestående for netop din situation, er her de top 20, der synes at ramme plet med hensyn til  hvorfor de fleste af os stadig vil have ham/hende:

1. Hun forstår dig bare.

Hun kender dit humør, hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide, dine værdier og dine små særheder. Mens hun måske ikke er VILD med dem allesammen, forstår hun dem og vil acceptere dem allesammen som en del af, hvem du er.

2. Han får dig til at grine, til du græder.

Der er et eller andet ved den måde, han griner på. Du er på bølgelængde med hans humoristiske sans, uanset hvor mærkelig eller fjollet, den sommetider kan være. Han bruger humor til at afdramatisere en potentielt pinlig situation, til at opmuntre dig, eller bare for at se dig grine og nyde øjeblikket. Han kan få dig til at skraldgrine inden for få minutter, hvilket ender med at føre til glædestårer!

3. Vi har et fantastisk seksuelt forhold

Åh, ja… det seksuelle forhold. Ja, DET har I da! Det seksuelle er ikke bare enormt fantastisk 95% af tiden, men I føler jer så tæt knyttet til hinanden, at det ikke bare er en fysisk handling, det føles som en sand sammensmeltning af jeres sjæle.

4. Hun er sød, omsorgsfuld og altid villig til at give af sig selv til andre.

Der er godt nok mange søde mennesker i verden, men hun giver helt ubetinget. Hun giver ikke for at “få” eller “opnå noget, men fordi det virkelig er en del af hendes natur at være medfølende og venlig. Hun har den mest bemærkelsesværdige evne til at mærke, når andre er i nød, uanset deres fysiske fremtoning eller det, de siger.

5. Han søger for, du har begge ben på jorden, når livet er kaotisk

Livet kan jo blive så pokkers vanvittigt sommetider, men han har en evne til at berolige dig og hjælpe dig med at falde ned på jorden igen. Han fornemmer, når du er ude af balance og stresset, og han kan lige så forsigtigt få dig til at falde til ro. Det bedste ved det er, at han gør det så naturligt, og det hjælper dig til at få dit mere “rolige” gemyt tilbage.

6. Vi har næsten de samme værdier for familie, livet, lykken, og meningen med tilværelsen.

Vi passer bare sammen: værdier, familielivet og meningen med tilværelsen. Vi kan godt være uenige om mange emner, men hvad angår det “grundlæggende”, er vi cementen.

7. Hun inspirerer dig til at udvikle dig, udvide dine horisonter og blive et bedre menneske / en bedre sjæl.

Sommetider sidder du bare fast. Men hun er altid din mentor og hjælper dig med at forstå hvorfor tingene er, som de er. Hun ved, du kun kan udvikle dig ved at lære selv og udvide dine egne horisonter. Hun minder dig om, at for at være dit bedste jeg, skal du udvikle dig, ændre dig, forbedre dig og være fleksibel.

8. Han er til at stole på. Du kan altid regne med ham.

Når tingene ser sortest ud, er han der for dig. Han vil ikke altid forsøge at lave om på tingene, men han vil give dig ideer til mulige løsninger, som altid kommer fra hjertet og bunder i hans erfaring. Hvis du har brug for ham, når du er ked af det, bliver udfordret, sørger eller er frustreret, vil han være din bedste beskytter og tage sig af dig.

9. Hendes smil siger alt

Hendes smil – ikke påtaget, men ganske ægte. Hendes strålende smil ses især, når du gør noget alt for vildt (og hun bringer det på bane), når hun ved, du morer dig helt fantastisk (og hun er glad på dine vegne), når hun i al hemmelighed lægger mærke til, at dit hjerte smelter af en eller anden grund (og hendes hjerte også smelter), når hun ikke har set dig et stykke tid og hun smiler over hele femøren (med sine dejlige smilehuller) og siger “hej, jeg har savnet dig” bedre end ord nogensinde kunne.

10. Han påskønner dig for den person, du er i dag, ikke for den, du kan blive i morgen.

Han kender dig i dag, men fremelsker også dine ambitioner om at ændre dig. Og når det er sagt, forstår han alligevel, at dette er en lang forandringsproces for dig, og han elsker alle de dele af dig, der er lige her lige nu. He støtter dig i dit ønske om at ændre visse ting ved dig selv, men han gør det helt uden at lægge pres på dig!

11. Lige meget, hvad vi laver, morer vi os altid sådan.

Vi har det altid sjovt sammen. Ingen stress. Ingen drama. Uanset om vi tager ud at spise med familie/venner eller blot slapper af og iagttager menneskemængden eller dasker rundt og laver ingenting, nyder vi vores tid sammen. Den er afslappende. Der er aldrig noget pres for at prøve at more sig. Morskaben kommer af sig selv. Det er enkelt. Det er nemt. Det er bare så dejligt.

12. Hun kan være sammen med hvem som helst helt ubesværet.

Hun har ingen sociale eller socioøkonomiske barrierer. Hun lærer fra og har det godt sammen med hvem som helst – fra alle samfundslag. Hun behøver ikke at lade som om. Uanset, om det er en privat firmafest eller bare en enkel, afslappet aften i byen med vennerne, hun kan sammen med andre, og de er tiltrukket af, hvor ægte hun er. Hun er bare, som hun er.

13. Hun kan grine af sig selv.

Hun kan jokke fuldstændig i spinaten og stadig se det som en uvurderlig lejlighed til at tage ved lære. Hun griner (sommetider højt) af sine egne brøler som for at sige, “det gør ikke noget, jeg er menneske, og det er IKKE det værste, man kan være…”  Hun tager ikke livet så alvorligt, og har en meget større og smukkere vision om sin rolle i verden.

14. Han lever livet med lidenskab og griber nuet

Han tager gode beslutninger, men ønsker at leve i nuet, og indirekte lærer han dig at blive bedre til at gøre det samme. Hans opfordringer til at prøve nye ting og leve livet fuldt ud inspirerer dig til at sejle nye søer. Hans livslyst er sjælfuld og med hans opmuntring udvider du dine horisonter.

15. Han er familiemenneske

Han værdsætter virkelig sin familie og prioriterer den over alt andet. Han arbejder hårdt for at være en god leder, forsørger og mentor for sine børn. Han har en evig kærlighed til dem og hans hengivenhed er urokkelig.

16. Hun er ikke bange for at være sårbar.

Hun vil afsløre sine mest dybtliggende ønsker og følelser. Hun er ikke bange for at lade dig se, hvem hun er inden i. Hun kan være fjollet, kærlig, sensuel, provokerende, dristig eller direkte skræmmende, men uanset hvad, vil hun være sig selv. Denne sårbarhed gør, at du kan se, hvem hun virkelig er. Sårbarhed kræver meget mod.

17. Vi elsker at opleve nye ting sammen.

Uanset om der er tale om at rejse uden for vores ”boble”, spise på en usædvanlig, hyggelig, hjemlig restaurant, øve os i bueskydning, se den nyeste udstilling på museet, eller deltage i et Harley Rally, elsker vi at gøre det hele sammen. Vi nyder at opleve de spændende ting i livet. Det begejstrer os. Det motiverer os. Det udvider vores horisonter. Og det er altid smaddersjovt!

18. Hun forstår “ro” og hvornår, du har mest brug for det.

Nogen af os har brug for mere ro og fred end andre. Hun ved, at du vil have “ro”, og hvornår du har mest brug for det. Hun giver dig tid til at være alene, til at gøre de ting, du elsker, og hun elsker de ting, du gør. Dette er din tid til afspænding, afslapning, til at hvile ud, og til at komme til kræfter. Det er det, dit sind, din krop og din sjæl har brug for. Det er ikke alle, der forstår et menneskes behov for at være alene… for ensomhed. Det gør hun. Hun fatter det. Hun respekterer det.

19. Han svælger i din fysiske skønhed (også når du ikke lige føler dig så lækker).

Han ser altid et eller andet ved dig, der er smukt… dine store øjne, dine velformede hofte, dine pjuskede brune krøller eller dine tæer, der er lige til at kysse. Selv når du ikke lever helt op til dit mest strålende spejlbillede, synes han altid at kunne finde noget vildt attraktivt ved dig. Noget helt særligt.

20. Det gør os altid glade at være sammen med børnene.

Det gør os simpelthen bare lykkelige at være sammen med vores børn og se de små sjæle, vi har skabt sammen. Børnene vil altid være et bånd imellem os på utallige måder.

Uanset, om du lige har afsluttet et forhold (og bare savner ham så meget), er fikseret på din seneste, hotteste date med hende, eller simpelthen bare elsker ham helt vildt og er i et fast forhold, er der masser af grunde til, at du stadig vil have ham/hende som en del af dit liv. Tag dig tid til at gennemgå alle disse grunde. Hvilke er de vigtigste, og hvilke betyder mest for dig? Hvilke er vidunderlige, men bør måske opgives? Forstå årsagen bag hver begrundelse… begrundelserne for, hvorfor du stadig vil have ham/hende.