Det er ikke alle, der er vilde med at binde sig.

Nogle er dårlige til at kommunikere, mens andre er bange for at være åbne omkring deres følelser. Det er nemt at miste modet, når du ikke er sikker på din partners følelser for dig.

Her er 12 spørgsmål, du kan stille dig selv, for at finde ud af, om din bedre halvdel rent faktisk holder af dig og af at være sammen med dig.

1. Rører han ved dig?

Giver han dig knus, hænger på dig, hviler hånden på dig, eller rører han ofte ved dig, hud mod hud? Det siges, at berøring blandt andet kan berolige nerverne, og at det viser oprigtig interesse i den anden persons velvære.

2. Taler hun om fremtiden?

Ved at tale om fremtiden, viser din partner fuld interesse i at være sammen med dig i lang tid. Især kvinder er tilbøjelige til at drage forhastede konklusioner og begynde at tale om bryllup og børn bare kort tid inde i forholdet. Det er til dels for at sikre, at hendes høje forventninger ikke skræmmer partneren væk, men hvis hun fortsætter med at tale om det, er der en grund til det.

3. Smiler han instinktivt til dig?

Når du ser ham ind i øjnene, begynde han så at smile? Er han glad? Eller affejer han dig, når du giver ham din fulde opmærksomhed?

4. Opmuntrer hun dig, når du er nedslået?

Hvis du er oprevet eller dig usikker eller såret på grund af noget, der er sket, hvordan reagerer hun så? Får du skældud og besked på at blive voksen? Eller forsøger hun at hjælpe dig til at få det bedre med situationen, når du føler dig utryg?

5. Tager han tid til dig, når det er ubelejligt?

Hvor højt oppe på ranglisten er du, når det gælder planerne for fredag aften? Skal I lægge planer for at være sammen, eller tager du bare for givet, at I to vil være sammen på fredag, og den næste fredag, og fredag efter den fredag?

6. Ved hun, hvor telefonen er med dig?

Rent personligt har jeg altid grint af, at man kan være sammen med nogen hele dagen og nyde det så meget, at ingen af parterne ved, hvor deres telefoner er, og at de er ligeglade, hvem der prøver at få fat i dem. Hvis hun gør det, viser det virkelig, at du er en af hendes vigtigste prioriteter.

7. Fortæller han andre mennesker, hvor glad han er?

Den her er altid en vinder. Kommer dit navn altid på tale? Fortæller din bedre halvdel sine bedste venner, hvor glad han er for dig? Viser han sin kærlighed i fuld offentlighed ved konstant at tale om dig på sociale medier? Hvad enten det er din kop te eller ej, viser billeder på sociale medier, at han er i et varigt forhold med dig, for hvis han ikke var det og havde planer om at gøre det forbi, ville det blive ret pinligt.

8. Skal du lægge store vilde planer, for at I kan være sammen?

Keder din bedre halvdel sig, når du ikke har planlagt noget, eller er hun godt tilfreds med Netflix og hygge? Det er selvfølgelig også noget, der vil ændre sig, efterhånden som jeres forhold ændrer sig.

9. Er du hans goto person?

Når der sker noget skidt eller noget sjovt, hvem er det så han sender SMS til, eller ringer til, eller ikke kan vente med at ringe til? Hvis det er hans bedste ven, kan det godt være, du har arbejde at gøre.

10. Er hun interesseret i din succes?

Elsker hun at prale af dig og fortælle andre, hvad du laver? Eller bliver hun jaloux og affejer, hvor vidunderlig du er?

11. Mener han det virkelig, når han spørger, hvordan din dag var?

Det er almindelig høflighed at spørge folk, hvordan deres dag var, eller hvordan de har sovet. Men hvis han virkelig mener det og ikke bare bruger det til at komme i snak, kan det kun være et godt tegn.

12. Stoler hun på dig?

Snager hun i din telefon? Giver hun dig sin telefon, så du kan bruge den, eller gemmer hun den fra dig? Kender du hendes adgangskode til telefonen? Sletter hun meddelelser, fordi hun er bange for, hvordan du vil reagere?

Nej, han behøver ikke at købe dig en spritny Mercedes eller Audi for at vise, at han holder af dig.

Ved at stille dig selv disse spørgsmål om jeres forhold, kan du sagtens greje, din bedre halvdels følelser for dig.