Nu er det ikke fordi det skal handle om fitnessøvelser, men tillid er en grundlæggende del at ethvert sundt og lykkeligt forhold. I parforhold er den bedste måde at vise tillid gennem kommunikation—dette er den bedste måde at lade din partner vide, hvordan du har det. Men tillid er en proces, der tager tid. Når først du har vundet en persons tillid, kan du så holde den ved lige med kommunikation og ærlighed.

Hvis du søger at forbedre tilliden i dit forhold, kan du prøve nogle af disse øvelser med din partner for at styrke jeres forhold.

1. Fortæl din partner en frygtelig hemmelighed

Du og din partner har utvivlsomt fantastiske øjeblikke og minder sammen, hvor du har delt en del af dig selv med ham eller hende, og det var velkomment. Det er meget sandsynligt, at der stadig er ting, du har valgt ikke at dele med din partner, og hvis du fortæller en af dine frygtelige hemmeligheder, er det alletiders måde at opbygge tillid i jeres forhold på. Din ærlighed og sårbarhed vil styrke samhøret og tilliden i jeres forhold.

2. Hold øjenkontakt med din partner i 3 minutter

Det her kan måske godt virke som en fjollet eller intimiderende tillidsøvelse, men aktivitetens åbenhed vil styrke den følelsesmæssige forbindelse mellem dig og din partner. Sæt en timer på 3 minutter, sid på sofaen i behagelige stillinger og se så ind i hinandens øjne. Det kan godt være, I kommer til at grine lidt, men det vil bare gøre aktiviteten sjovere!

3. Sørg for at dine handlinger matcher dine ord

Den vigtigste del af tillid er konsekvens. Den bedste måde at skabe et tillidsbånd mellem dig og din partner er at være pålidelig og ærlig. Husk, at tillid ikke opbygges fra den ene dag til den anden—det her er en tillidsøvelse, du skal forpligte dig til for hele forholdets varighed. En god måde at opbygge denne tillid på er et lave en date aften en gang om ugen og altid være der til tiden. Dette viser din partner, at du har bundet dig, og at du er konsekvent og pålidelig.

4. Fortæl hinanden, hvorfor I elsker hinanden

Folk i langvarige forhold begynder tit at tage hinanden for givet. Det er ikke med vilje, men det resulterer i, at deres partnere føler sig afvist, ensom—og mindre tillidsfuld. Modvirk dette med taknemlighed ved at skiftes til at fortælle hinanden, hvorfor I forelskede jer i hinanden – og hvorfor I stadig er forelskede i hinanden. Du kan enten sætte en timer til nogle få minutter hver, eller I kan hver nævne 5 ting om den anden. Sørg for at vælge en metode, i begge har det godt med.

5. Bed om tilgivelse

Der er ingen, der er perfekt, og det sker tit, at folk gør små ting i forholdet, så de har skyldfølelse over, som at fortælle hvide løgne. Få has på skyldfølelsen ved at være ærlig med din partner om alt det, du har det skidt med, og snak så roligt om tilgivelse. Hvis du føler dig nervøs, skal du huske, at det skaber tillid at åbne op for følelserne, og hvis du har hemmeligheder kan det ødelægge tilliden.

6. Spørg hvordan du kan genoprette tilliden

Når først du har bedt om tilgivelse, bør du spørge din partner “Hvordan kan jeg gøre det godt igen?” Dette viser din partner, at du er mere end brødebetynget, du vil også gerne vise, at du ved, du har gjort noget galt, men at du er interesseret i at forbedre jeres forhold. Lyt opmærksomt til din partners respons for at sikre, at i begge synger fra samme ark.

7. Sig “Jeg elsker dig”

Efter du har haft en alvorlig samtale med din partner, hjælper det altid at fortælle dem, at du elsker dem, og at de er vigtige for dig. Det viser, at diskussionen var positiv, og at intet har ændret sig. Husk, at disse samtaler kan være følelsesmæssigt udmattende, så det er meget sandsynligt, at din partner is har brug for ømhed.