Indrøm det – sommetider har du bare ikke lyst til at spise grøntsager.

Hvis du er træt af de same gamle salater, så lad os præsentere vores foretrukne grønne smoothie opskrifter. Men bare fordi en drik kaldes en smoothie betyder det ikke at den er sund, så vi har smagt os frem til de mest næringsrige og lækre opskrifter lavet af rigtige, naturlige fødevarer. Har du brug for en mættende morgenmad eller en forfriskende opkvikker om eftermiddagen?

Disse cremede brygge fra vores foretrukne madbloggere (plus nogle få af vores egne!) vil begejstre smagsløgene. Og det eneste, du behøver for at komme i gang, er en blender.

Så kom i gang med at blende, og skål til helbredet!

Vores foretrukne grønne smoothie opskrifter

1. Matcha Pære Grøn Protein Smoothie Opskrift

Af banen, grønkål — matcha er det sidste nye i grønt. Det fint stødte grønne te-pulver leverer koffein, mens proteinpulver sikrer, at du forbliver mæt, efter du slubrer denne lækre, forfriskende shake i dig.

Se opskrift

2. Spinat Appelsin Smoothie

Denne tykke, cremede drik er ikke helt appelsinfri! Citrussmagen kan give din energi et pift uden koffein, så prøv at blende denne opskrift sammen, får du forlader huset.

Ekspert tip: Skær bananen i stykker og læg den i fryseren natten før, så behøver du ikke at bruge is.

Se opskrift

3. Appelsin grønkål protein juice opskrift

Livet er hårdt. Hvorfor skulle du tvinges til at vælge mellem en protein shake og juice? Med 30 gram protein samt pulveriseret grønkål og frisk appelsin, kan du få det hele med hvert eneste flødeagtige slurk.

Se opskrift

4. Ingefær-appelsin grøn smoothie

Fem ingredienser er alt, hvad du har brug for til denne “solskin-i-et-glas”-smoothie. Sørg for at blende spinat og romainesalat først, og tilsæt derefter banan, appelsiner, og ingefær.

Se opskrift

5. Blåbær Mynte Grøn Smoothie

Du skal ikke lade dig narre af den lilla farve! Denne lilla blanding er sprængfyldt med lækre næringsstoffer, der gør andre smoothies grønne af misundelse. Det ekstra farvepift — og smagen — kommer fra en hel kop blåbær rige på antioxidanter, næringsbomber, der er gode kilder til K- og C-vitaminer, fiber og mangan.

Se opskrift under smoothies til morgenmad

6. Forårsdetox grøn smoothie

Hit med grønkålen! Denne vegetariske smoothie har en blanding af krydrede og søde smagsoplevelser takket være koriander, honning, ingefær og ananas. Desuden får du bare en anelse af et koffein boost fra den grønne te.

Se opskrift

7. Hørfrø og havre smoothie

Hvis det er for varmt til havregrød, men du stadig vil have dig lidt fuldkorn, kan du prøve denne smaragdgrønne shake, der omfatter en god portion rå, valset havre. Drys lidt hjemmelavet müesli på, hvis du gerne vil have lidt ekstra knas.

Se opskrift

8. Honningmelon mynte smoothie

Lad dig forfriske, mens du giver efter for din søde tand med denne lette og frugtfyldte grønne smoothie. For en ekstra kold drik, kan du sætte melonen og kokosmælken i køleskabet, før du laver den. Hæld en tår alkohol i, hvis du har lyst til at fejre noget.

Se opskrift

9. Fersken og grøn protein smoothie

Med 31 gram protein er denne smoothie effektiv til morgenmad eller som mellemmåltid efter træningen. Gør den endnu mere uimodståelig med nogle ferskener og ananas, så har du en meget tilfredsstillende drik!

Se opskrift

10. Grønkål pina-avocado smoothie

Smag troperne, hvor du også får lidt grøntsager. Denne grønkålsblanding får sin sødme fra ananas og sin cremede tekstur fra en halv avocado. Del den anden portion med en ven, eller lad den stå i køleskabet i op til to dage.

Se opskrift

11. Det glade grønne uhyre

Få fut i fejemøget med denne pærebaserede shake. Pære og kokosvand har kalium nok til at holde musklerne godt i gang, plus spinat og grønkål er smækfyldte med fiber til at holde fordøjelsen lige så glad som smagsløgene.

Se opskrift

12. Joe Wicks’ grønne protein smoothie opskrift

Joe Wicks, aka The Body Coach og ophavsmanden til “Lean in 15” (se video herunder) går ivrigt op i lynhurtige måltider og mellemmåltider. I denne smoothie opskrift til restitution, har han tilføjet spinat til erstatning af K-vitamin, proteinpulver til hjælp med genopbyggelse af muskler og honning for lidt naturlig sødme.

13. Vanilje matcha protein smoothie

Matcha pulver er mere koncentreret end almindelig grøn te, så det har ti gange flere antioxidanter. Selvom det er mindre bittert end grønne te, skal der ikke meget til, når det indgår i en opskrift. I denne lækre smoothie passer det godt sammen med den cremede sødme af banan, vanilje og mandelmælk.

Se opskrift