Sponsoreret artikel

Du kender sandsynligvis TV-serier som ”Suits” eller andre serier med forretningsfolk.

Ens for de  typer af mænd, der medvirker, er en helt særlig klasse. Nærmest som om alle skuespillere med klasse er samlet i den samme serie.

Når du tænker på George Clooney eller Gabriel Macht  (Harvey fra Suits), så er de nærmest indbegrebet af mænd med stil. Men hvad er det de gør, der giver dem ekstra klasse eller kant? Svaret er enkelt – de gør brug af de klassiske accessories til mænd.

Der er ingen tvivl om, at det er summen af de mange små detaljer, der udgør det perfekte udseende. Der er bare nogle personer, der har ”Det-der”, som giver dem lidt mere skarphed.

1) Barberkniv

Barberkniv i gammel stil
Barberkniv i gammel stil

Da mænd var drenge, og de bandt en klud omkring halsen, legede de ikke Superman.

De VAR Superman. Med få rekvisitter kunne drenge opbygge et univers, som de kunne drømme sig væk i. Som voksne bliver det sværere at lave rammer, hvor man har lov at drømme sig væk. Ikke desto mindre så er det en helt særlig følelse, man får når man barberer sig med en klassisk barberkniv. Hvorvidt det er følelsen af en våbenlignende kniv, der skraber over din hud, eller den øgede fokus på barberingen, men drengen er tilbage ved denne type barbering. Han ER en machomand, der står med et redskab, som kun de færreste (i hans optik) kan finde ud af at betjene. Lyder det fjollet? Giv din kæreste eller mand en klassisk barberkniv og betragt ham på afstand. Der er underholdningsgaranti.

2) Lommeklude

Lommeklud til jakkesættet
Lommeklud til jakkesættet

Du har sandsynligvis set en lommeklud før. Det er det lille stykke stof, der sidder i brystlommen på mænds blazerjakker. Selve kluden har intet andet formål end at være til pynt. Der er således ikke tale om en snotklud, man ikke har plads til andre steder. Der er tale om en pyntegenstand, der skal give mænds beklædning en smule mere kant. Lidt mere kæleri for detaljen. Og netop denne detalje kan være en enkel måde at pifte en mands udseende en smule op. Hvis lommeklude ikke er dig, så tjek evt. Trendhim for Danmarks største udvalg af slips. Selvsagt masser at vælge imellem og garanteret noget der passer til dig.

3) Reversnål

Reversnål til jakkesættet
Reversnål til jakkesættet

Reversnål er et blomsterlignende accessory, der sidder i knappehullet på mænds blazerjakker. På mange måder har reversnåle de samme karakteristika som lommekluden. Der er tale om en pyntegenstand, som kan give manden lidt ekstra kant. Hvor lommekluden både kan bruges til formelle og uformelle lejligheder, så har reversnålen et mere uformelt islæt. Den kan med andre ord være med til at få udseendet til at se mere afslappet ud, når en mand ifører sig blazerjakke, skjorte, seler, slips/butterfly. Ved at bruge reversnålen bliver det knapt så stift, men det skarpe look forbliver intakt.

4) Seler

Seler til buksen
Seler til buksen

De klassiske seler er blevet et hit igen. Flere og flere mænd bruger seler, når de går med blazer eller jakkesæt. Det kan måske virke en smule barnligt med seler, men ikke desto mindre er salget af seler stigende i Danmark.

Der kan være mange grunde til dette, men der er ingen tvivl om, at netop føromtalte serier har været med til at iscenesætte seler som en nødvendig, maskulin accessory.

5) Ærmeholdere

Ærmeholdere
Ærmeholdere, til kasino-dealer-looket

Ærmeholdere er de elastikker, der sidder på skjorteærmet omkring biceps. Meningen er, at de skal forhindre skjorten i at rutsche frem og tilbage, sådan at når du holder armene nedad i afslappet tilstand, så kommer skjorten ikke halvt ned over hånden. Skjorten bliver holdt oppe det samme sted kontinuerligt. Hvorvidt det virker eller ej, er på mange måder subjektivt. Der er delte meninger om brugen af ærmeholdere. Dog er der flere og flere, der bruger ærmeholdere som pynteaccessory.

Sammenholdt med selerne, giver ærmeholderne mænd ekstra klasse, når det er tid til at være mere afslappet. Blazeren tages af, slipset bindes op og fjernes. Tilbage er nu blot selerne og ærmeholderne. Der er tale om accessories, der skal fremhæve maskuliniteten – og det gør de