Privatlivspolitik

1. Portalen

Nope.dk

2. Denne hjemmesideportal anvender cookies

Forklaringen til cookies, er meget simpel. En cookie er blot en lille tekstfil, der placeres på din computer eller mobile enhed, for senere at kunne genkende den. Ingen personlige data lagres i filen og du kan, som bruger, derfor ikke personlig identificeres. En cookie kan desuden aldrig indeholde skadelig software, som fx virus.

3. Hvordan slette eller blokerer jeg cookies?

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på hjemmesideportalen Nope.dk:

  • At gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

5. Tredjepartsider og parter der har mulighed for at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Statistiktjenester som Google Analytics, Statcounter m.fl.
  • Annoncesystemer i forbindelse med visning af bannerreklamer

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Pin It on Pinterest